НОВО! Допрете за превод

Сега „Преведи на Google“ работи во секоја апликација.

Translate app
×
×

Зборувајте со светот

Поврзете се со луѓе, места и култури низ јазичните бариери.

Гледајте го видеото
Преземете од Google Play Достапно во App Store
карта на светот

Секогаш со вас

  • МОБИЛЕН
  • ОФЛАЈН
  • РАБОТНА ПОВРШИНА

Апликацијата „Преведи“ е како да имате личен толкувач во џебот.

Нема интернет? Не е проблем. Со режимот офлајн, телефонот не ни мора да биде поврзан.

„Преведи“ може да помогне со подолг текст, тежок изговор, па дури и со поставени документи.

Зборувајте, сликајте или пишувајте.
Изборот е ваш

Разговарајте со некој што зборува на друг јазик.
За знаци, менија итн, едноставно насочете ја камерата и добијте инстант превод. Дури не ви е потребна ни интернет-врска.
Рачно пишувајте знаци и зборови што вашата тастатура не ги поддржува.
Лесно впишете ги зборовите што сакате да се преведат.
  • ЗБОРУВАЈТЕ
  • СЛИКАЈТЕ
  • ПИШУВАЈТЕ
  • ВПИШУВАЈТЕ
Преземете од Google Play Достапно во App Store